Archief

In het OchtendMagazine: DJ Bombastic trots op record en de regio is in kerstsfeer

In het OchtendMagazine blikten we vanmorgen uitgebreid terug op de geslaagde recordpoging van DJ Bombastic, we brachten een bezoek aan een school in kerstsfeer en we keken terug op het sportweekend.

DJ Bombastic trots op zijn record én op iedereen die heeft geholpen

De Westlandse DJ Bombastic heeft zaterdagavond het Nederlands record 'Langste DJ-set' achter zijn naam gekregen. De Naaldwijker bracht het op 84 uur. Hij mocht per 24 uur maximaal twee uur slapen. In de 84 uur heeft hij het twee keer heel erg moeilijk gehad, maar hij zette door. Vanmorgen belden we hem wakker. Hij is niet alleen trots op zijn geslaagde recordpoging, hij is ook trots op de vele vrijwilligers die aan de actie hebben meegewerkt. Hij blijkt alweer aardig te zijn bijgeslapen. Doel van de actie was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor drie goede doelen. Er werd in totaal 3000 euro door de brievenbus van de kas gegooid, maar de totale opbrengst zal een stuk hoger zijn. Het eindbedrag wordt later bekend gemaakt.

Handbaldames verliezen finale EK nipt

De Nederlandse handbaldames, met in hun midden de Monsterse Yvette Broch, hebben de finale van het Europees Kampioenschap in Zweden niet weten te winnen. Voor de derde keer op rij bleek titelverdediger Noorwegen tijdens een groot toernooi een te groot obstakel. Na een spannende wedstrijd won Noorwegen met 30-29. Verslaggever Stefan van Eijk praat ons bij over de finale en over de regiosporten van afgelopen weekend.Al negentig kaarten verkocht voor benefit diner Lentiz MBO Maasland


Studenten van het Lentiz MBO Maasland organiseren vanavond de vierde editie van het Lentiz Maasland Kerstdiner. De opbrengst van dit diner zal ook dit jaar worden gebruikt om de Nursery School Jambanjelly in Gambia te steunen. De gasten zullen worden ontvangen met een welkomstdrankje op de betoverende dinerlocatie, hierna kunnen de gasten aanschuiven voor een heerlijk 5-gangen menu bereid door de studenten en leerlingen onder begeleiding van een professionele chef-kok. Scholiere Nikky vertelt dat er al negentig kaarten zijn verkocht. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Aanmelden kan door te mailen naar LVerdoes@Lentiz.nl.

Scholen in kerstsfeer

Het is bijna kerst en dus zijn de scholen in de regio helemaal in kerstsfeer. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging maandagmorgen op bezoek bij de Prins Willem-Alexanderschool in 's-Gravenzande. Op de school wordt kerst uitgebreid gevierd.

Ook de moeder van DJ Bombastic is trots!

Zaterdagavond sloot DJ Bombastic zijn geslaagde recordpoging muziek draaien af. Zijn moeder is apetrots op haar zoon. Maar ze heeft zich ook zorgen gemaakt. Vooraf heeft ze haar zoon Bram afgeraden om de recordpoging te doen. Toch heeft ze geen moment getwijfeld of hij het zou redden.

DJ Bombastic trots!

Zaterdagavond sloot DJ Bombastic zijn geslaagde recordpoging muziek draaien af. Wij spraken hem direct na het bereiken van het record.

Het regionieuws

Ook vanmorgen hielden we je weer op de hoogte van het laatste regionieuws. Nieuwslezer Dennis van Schie praat ons bij.

Morgenochtend om 7.00 uur is er weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.