Archief
Dennis van Schie

Dennis van Schie

Record-optreden Naaldwijkse DJ Bombastic: 84 uur

De Westlandse DJ Bombastic heeft zaterdagavond het Nederlands record 'Langste DJ-set' achter zijn naam gekregen. De Naaldwijker bracht het op 84 uur. Bij de recordpoging werden de regels van het Guinness Book of Records in acht genomen.

Bombastic (24), in het bevolkingsregister ingeschreven als Braihim Mohcin en in de wandeling aangeroepen als 'Bram', nam afgelopen woensdag om 12.00 uur zijn intrek in een kas op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

De recordpoging van drie en een half etmaal ging niet zonder horten en stoten. Zowel op vrijdag- als zaterdagochtend was Bombastic in gevecht met 'Klaas Vaak'. Hij had evenwel een grote groep van vrienden en familieleden en EHBO-ers om zich heen, die hem er op moeilijke momenten doorheen sleepten.

Zaterdagavond om 22.45 uur gaf Bram zich gewonnen. Omdat hij (volgens de Guinness-regels) vijf kwartier aan pauzetijd had opgespaard, geldt 84 uur als het nieuwe Nederlandse record. Een zoektocht op internet leverde op, dat - voorzover nu te achterhalen - het Nederlands record sinds 24 juni 2005 met 54 uur en 28 minuten in handen was van DJ Nunspeet (Marco van der Graaf).