Archief
Paul Vis

Paul Vis

Vooruitblik zaalhandbal heren: Dubbelweekend voor Quintus

Komend weekend nemen de heren van Koornneef/Quintus het op tegen zowel OCI/Lions als Merksem Handbal, verdedigt DIOS de koppositie tegen EHC en bezoekt WPK/Westlandia de studenten van Ha-Stu Havanna.

Bene-league

Koornneef/Quintus speelt dit weekend een dubbelweekend. Aanstaande zaterdag gaat de Heulse ploeg op bezoek bij landskampioen OCI/Lions en een dag later komt Merksem Handbal op bezoek in Kwintsheul. Misschien kan Quintus tegen Merksem Handbal punten pakken en zodoende nog meer zelfvertrouwen te krijgen.

Eerste divisie

DIOS gaat de koppositie verdedigen in de uitwedstrijd tegen EHC. De hekkensluiter verschalkte vorig weekend de reserves van Quintus. DIOS zal gewaarschuwd zijn. Bij winst heeft DIOS al tien wedstrijden op rij weten te winnen.

De reserves van Koornneef/Quintus ontvangen Habo'95. De Heulse ploeg zal zich niet voor de tweede keer op rij willen laten verrassen door een hekkensluiter. Quintus zal gebrand zijn om de nederlaag tegen EHC recht te zetten.

Tweede divisie

De verschillen zijn klein in deze divisie. WPK/Westlandia gaat op bezoek bij Ha-Stu Havanna. De studenten hebben drie punten meer dan de Naaldwijkse ploeg. Ha-Stu heeft thuis vier keer gewonnen, speelde eenmaal gelijk en verloor eenmaal. Westlandia gaat op zoek naar de eerste overwinning in een uitwedstrijd.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus speelt de streekderby tegen het derde team van Hellas. In de Hellashal wordt de topper tussen de Heulse koploper en de nummer twee gespeeld. Hellas heeft nog geen enkele wedstrijd verloren, maar heeft twee strafpunten aan de broek gekregen. Quintus heeft met één wedstrijd meer in de benen twee punten voorsprong op de Haagse ploeg.

Categorieen:
NaaldwijkSport