Archief

In het OchtendMagazine: DJ Bombastic moet zich laten onderzoeken door de EHBO en winnen de handbaldames van Denemarken?

DJ Bombastic in tranen: hij laat zich onderzoeken door de EHBO!

DJ Bombastic heeft vanmorgen ervaren dat een recordpoging niet vanzelf gaat. Hij had het zwaar. Zo zwaar zelfs, dat hij de EHBO erbij heeft geroepen. Het suikergehalte in zijn bloed is gemeten. Na oppeppende woorden van de EHBO-ers ging hij er weer voor. Maar makkelijk is het niet.

Vriendin DJ Bombastic is trots op Bram én op zijn oma

Kysha, de vriendin van DJ Bombastic, is trots maar ook bezorgd over haar vriend. Bombastic, die in het dagelijks leven Bram heet, had het vrijdagmorgen zwaar. Niet alleen Bram zelf, maar ook zijn bezorgde oma was in tranen. Zowel Bram als zijn oma zijn ervan overtuigd dat hij de recordpoging met succes gaat afronden. Als hij het volhoudt, komt hij zaterdagmorgen uit de kas.

Diana op bezoek bij DJ Bombastic

De recordpoging van DJ Bombastic is niet alleen te volgen via internet, ook op WOS TV is de glazen kas elk uur een kwartier live te zien. Vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur zal WOS TV twee uur lang live verslag doen. Op WOS Radio wordt de recordpoging vrijdagavond van 22.00 uur tot 2.00 uur live uitgezonden. Verslaggeefster Diana de Bruijn was vrijdagmorgen in de kas.

Kerstdiner voor het goede doel bij Lentiz MBO Maasland

Leerlingen van het Lentiz MBO Maasland organiseren op maandag 19 december de vierde editie van het Lentiz Maasland Kerstdiner. De opbrengst van dit diner zal ook dit jaar worden gebruikt om de Nursery School Jambanjelly in Gambia te steunen. De gasten zullen worden ontvangen met een welkomstdrankje op de betoverende dinerlocatie. Hierna kunnen de gasten aanschuiven voor een heerlijk 5-gangen menu, bereid door de studenten en leerlingen onder begeleiding van een professionele chef-kok. Het diner kost vijftig euro per persoon. Aanmelden kan door te mailen naar lverdoes@lentiz.nl. Nikky vertelt er alles over.

Het wordt spannend voor de Nederlandse handbaldames!


De Nederlandse handbalvrouwen, met Yvette Broch uit Monster, spelen vandaag in de halve finale van het EK tegen Denemarken. Het is de derde keer op rij dat Oranje de laatste vier haalt op een groot toernooi. De wedstrijd wordt vanavond om 18:15 uur in Gothenburg gespeeld. Stefan van Eijk praat ons bij over handbal, maar ook over de regiosporten die komend weekend op het programma staan.

Harold de Duivenman heeft een tip!

Elke vrijdag praten we met Harold de Duivenman. Vandaag hadden we het met hem over de recordpoging van DJ Bombastic. Hij had een tip hoe Bram zijn 84 uur doorkomt. Maar wat die tip precies is...

Ook Op Hodenpijl in kerstsfeer

Het sfeervolle kerkje Op Hodenpijl in Schipluiden is helemaal in kerstsfeer. Er is van alles te doen. Merel Kester praat ons bij.

DJ Bombastic slaapt!

Vrijdagmorgen om half zeven bezochten we het glazen huis op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Wat bleek: DJ Bombastic was er niet! Hij was aan het slapen. Gelukkig heeft het geen effect op zijn recordpoging. Hij mag namelijk een uurtje per dag slapen. De broer van Bram was er wel, hij is trots en leeft mee.

Regionieuws

Ook vanmorgen hield nieuwslezer Dennis van Schie ons weer op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio. Zaterdagmorgen hoor je Leo Bouma van 7 tot 10 uur op WOS Radio. Het OchtendMagazine is er maandagmorgen weer. Fijn weekend!

De poll