Zaalhandbalsters VELO winnen eerste uitwedstrijd

Veneco/VELO heeft in de tweede divisie B de eerste uitwedstrijd van het seizoen weten te winnen. In en tegen Nieuwegein stond de Wateringse ploeg na een zeer spannende wedstrijd aan de goede kant van de score.

De ruststand was in het voordeel van Nieuwegein. De thuisploeg leidde in sportgal Galecop met 13-12. Na de pauze wist VELO in een spannende slotfase de wedstrijd te beslissen en won met 25-24. Zowel VELO als Nieuwegein heeft elf punten.

De reserves van Virto/Quintus hebben de regiofinale bereikt door Gemini te verslaan. In Zoetermeer won Quintus met 30-28. In de competitie had Gemini eerder dit seizoen met 34-31 gewonnen. In de regiofinale treft Quintus het tweede team van Succes Schoonmaak/VOC. De winnaar van dit duel plaatst zich voor achtste finales van het landelijk bekertoernooi.