WOS
Archief

Valto

Vooruitblik zaalkorfbal: Valto, Dijkvogels en ONDO zoeken punten

Voor de zaalkorfballers staat de laatste speelronde voor het kerstreces op het programma. Valto, Dijkvogels en ONDO hebben de punten hard nodig. ODO en CKC Maassluis willen graag bij de koplopers in de buurt blijven.

Eerste klasse E

Na de tweede nederlaag in de zaal gaat Valto in de thuiswedstrijd tegen Vitesse op zoek naar de eerste overwinning. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, want Vitesse is hekkensluiter met één punt en wil het gat van twee punten met Valto al te graag dichten. Bij winst houdt Valto aansluiting met de middenmoot.

Tweede klasse E

Na vier nederlagen op rij is een overwinning welkom voor Dijkvogels. De Maasdijkse ploeg ontvangt in eigen sporthal Fiducia. De bezoekende vereniging heeft twee punten meer dan de Westlandse ploeg.

Tweede klasse G

ODO kan de goede reeks van drie overwinningen op rij doorzetten tegen Korbis. In Waddinxveen staan twee ploegen tegenover elkaar met evenveel punten en winst is belangrijk om in het spoor te blijven van de koplopers. Korbis heeft in eigen hal de voorgaande twee wedstrijden gewonnen.

ONDO ontvangt in de Westlandhal koploper Vriendenschaar. Een moeilijke opgave voor de 's-Gravenzandse ploeg, want de ploeg heeft moeite om punten te pakken. Een overwinning voor ONDO zal een portie zelfvertrouwen geven in aanloop naar de derby tegen ODO op de eerste speeldag in het nieuwe jaar.

Tweede klasse H

CKC Maassluis speelt de thuiswedstrijd tegen TOGO in de Vlaardingenhal in Vlaardingen. De bezoekers uit Zeeland hebben twee punten minder dan CKC Maassluis. Om in het spoor te blijven van koploper RWA zal CKC Maassluis moeten winnen.