WOS
Archief

VELO-archieffoto 1

Vooruitblik voetbal: VELO haalt in tegen VOC

Komend weekend treft Excelsior Maassluis VVSB in Noordwijkerhout, kan Westlandia tegen OFC de negende wedstrijd zonder nederlaag boeken en sluit VELO bij winst op VOC de eerste seizoenshelft af als nummer drie van de ranglijst.

ZaterdagTweede divisie

Excelsior Maassluis sluit het jaar af met een uitwedstrijd tegen VVSB. In Noordwijkerhout treffen de tricolores de nummer acht van de ranglijst. VVSB heeft twee punten minder dan Excelsior Maassluis. In het openingsweekend won Excelsior met 2-0 van VVSB. De tricolores wisten dit seizoen van de voorgaande 17 wedstrijden in 13 wedstrijden tot scoren te komen. VVSB heeft in vijf van de 17 wedstrijden niet gescoord.

Beker

De reserves van Excelsior Maassluis gaan op bezoek bij tweedeklasser DSO in Zoetermeer. De kracht van de kampioen van de reserve hoofdklasse is bekend. DSO is een ploeg die knap de punten bijeen haalt in de tweede klasse.Zondag

Derde divisie B


Westlandia treft op sportpark De Hoge Bomen OFC. De bezoekers wonnen de eerste wedstrijd tegen de Naaldwijkse ploeg met 2-1. Westlandia is geruggensteund door een serie van acht wedstrijden zonder nederlaag. Alleen de laatste twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel, de overige wedstrijden werden gewonnen. OFC haalde uit acht wedstrijden op vreemde bodem maar acht punten.

Eerste klasse B

VELO kan de eerste seizoenshelft afsluiten als nummer drie van de ranglijst. De Wateringse ploeg heeft dan minimaal één punt nodig in de thuiswedstrijd tegen VOC. Een knap resultaat. VELO verloor de eerste drie wedstrijden en stond op de laatste plaats. Daarna ging het draaien en bleef VELO negen wedstrijden op rij ongeslagen. Tweemaal werd een gelijkspel behaald, de overige wedstrijden werden gewonnen. VOC heeft degradatiezorgen. De Rotterdamse ploeg haalt moeizaam de punten bij elkaar. In uitwedstrijden wist het vijf punten te vergaren in zes duels.