WOS
Archief

VV Naaldwijk

Vooruitblik zaterdagvoetbal: Naaldwijk treft Schipluiden

Komende zaterdag ontvangt Naaldwijk op sportpark De Hoge Bomen Schipluiden, treft VELO Loosduinen en krijgt MVV'27 runner-up KMD op bezoek.

Derde klasse B

In de tweede periode zullen MVV'27 en Verburch niet meedoen om de winst van een ticket voor de nacompetitie. De overige regioploegen hebben nog kans op het winnen van deze prijs.

Naaldwijk ontvangt op sportpark De Hoge Bomen Schipluiden. Naaldwijk is al negen wedstrijden ongeslagen en won de laatste twee wedstrijden. De opponent uit Midden-Delfland won eveneens de laatste twee wedstrijden. Een interessante wedstrijd voor de subtop.

De semi-derby tussen Loosduinen en VELO is interessant. De Wateringse ploeg zal moeten winnen om in de strijd om de tweede periodetitel te blijven. Loosduinen is koploper in deze periode en heeft in vijf wedstrijden vier keer gewonnen en is bezig aan een ijzersterke reeks.

MVV'27 krijgt runner-up KMD op bezoek. Op sportpark De Commandeur zal KMD willen winnen om sowieso als nummer twee de winterstop in te gaan. Bij winst en verlies van Die Haghe (tegen Houtwijk) sluit KMD de eerste helft van de competitie af als koploper. MVV'27 blijft bij winst in het spoor van KMD, want dan wordt het verschil teruggebracht tot twee punten.

Aan de Lange Kruisweg ontvangt het wisselvallig spelende Maasdijk hekkensluiter SEV. Bij winst houdt Maasdijk zicht op de onderste ploegen van de middenmoot en blijft het meedoen in de tweede periode. SEV heeft zeven punten minder dan de Westlandse ploeg.

Verburch wacht al vier wedstrijden op de vijfde overwinning van het seizoen. De Poeldijkse ploeg gaat op bezoek bij Quick Steps, dat thuis vooralsnog onverslaanbaar lijkt. De Haagse ploeg won vier van de vijf thuiswedstrijden en verloor alleen van Schipluiden. Dit was tot nu toe de enige regioploeg die op bezoek ging bij Quick Steps. Bij winst blijft Verburch in het spoor van de bovenste helft van de middenmoot.

Vierde klasse D

Quintus en MSV'71 doen nog steeds mee in de strijd om de tweede periodetitel. Na deze speelronde kunnen beide regioploegen mede aan kop staan van deze periode, maar dan moet DVO'32 punten laten liggen tegen VOB. Quintus speelt in Delft tegen DHC en moet gezien het verschil op de ranglijst drie punten mee kunnen nemen naar Kwintsheul. Voor MSV'71 geldt hetzelfde, want in Maassluis komt laagvlieger GLZ/Delfshaven op bezoek.