Archief

Maassluizer vermoedelijk aangereden door trein waaruit hij uitstapte

De 20-jarige Chi Yin Luong uit Maassluis, die 21 november dood naast het spoor van station Maassluis-West werd gevonden, is vermoedelijk aangereden door de trein waaruit hij net was uitgestapt. Dat is een van de onderzoeksbevindingen van het rechercheteam dat de dood van de jongeman onderzoekt.

De Maassluizer werd in de ochtend gevonden door een treinmachinist. Het vermoeden is dat hij al een tijdje naast het spoor lag en dus mogelijk is aangereden door de trein waarmee hij op station Maassluis-West is aangekomen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, is ook voor de politie nog een raadsel.

Inmiddels zijn er 14 tips bij de politie binnengekomen die op bruikbaarheid onderzocht worden. De politie roept met name inzittenden op van de trein die 20 november om 00.55 stopte op station Maassluis-West zich te melden. Ook inzittenden van de trein die rond 01.03 in tegenovergestelde richting station Maassluis-West passeerde worden verzocht zich te melden.Bellen met de politie kan via de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070 of mail naar tgo.rotterdam.team1@politie.nl Anoniem met de politie in contact komen kan ook: via 0800-7000 en hierbij is de uitdrukkelijke wens om te vermelden dat het over het onderzoek 'Kiezel' gaat.

Categorieen:
Maassluis112