Archief

VSP stelt vragen over vertraging renovatie Weddebrug

De Verenigde Senioren Partij in Maassluis heeft schriftelijke vragen gesteld over vertraging bij de renovatie van de Weddebrug. De partij wil van het college van burgemeester en wethouders weten of ze op de hoogte is van de vertraging die eerder door de WOS gemeld werd en of de redenen die in het artikel werden aangedragen kloppen.

Verder vragen de senioren zich af hoe het mogelijk is dat er bij een relatief klein bouwproject als dit, zulke onverwachte verstoringen optreden. De partij wil nu ook weten of het verwijderen van kabels en het testen ervan correct is opgenomen in de uitvoeringsovereenkomst.

In het beheerplan Bruggen 2015-2019 staat dat de Weddebrug in 2015 zou worden vervangen. De fractie vraagt zich af wat de reden is van uitstel tot 2016. De kosten van de vervanging van de brug staan niet opgenomen in het investeringsoverzicht. De partij wil ook daarvan weten hoe dat komt.

Ten slotte vraagt de VSP zich af wat de daadwerkelijke kosten van de vervanging van de brug zijn en welke kosten de vertraging met zich meebrengt en of de veiligheid van de gebruikers niet in het geding is, nu er tijdelijk bouwhekken worden geplaatst omdat de leuningen voor de brug nog niet geleverd zijn.

Categorieen:
MaassluisPolitiek