WOS
Archief

In het OchtendMagazine: bijzondere drone-foto en hennepvangst

In het OchtendMagazine spraken we vanmorgen met een hobby-fotograaf die de prachtigste foto's maakt met zijn drone. Ook praatte Cor Spruijt van de politie ons bij over politiezaken.

Eervolle vermelding voor drone-foto van Naaldwijker Roy Storm

Naaldwijker Roy Storm heeft een 'eervolle vermelding' gekregen bij de verkiezing van de mooiste Drone foto. Hij maakte met zijn drone een foto van de Pier in Scheveningen. Precies achter het reuzenrad zie je de zon ondergaan. Er zijn honderden foto's ingestuurd. De vakjury maakte een selectie van 15 foto's. De foto van Roy zat daarbij. Klik hier voor de foto en de andere genomineerde foto's.

Politie vindt 640 hennepplanten in een huis in Poeldijk

De politie heeft maandag in een woning aan de Nieuweweg in Poeldijk een 60-jarige Poeldijker aangehouden. In het huis van de verdachte stonden 640 hennepplanten. De politie kwam er vanwege een ander onderzoek. Voor dat onderzoek is een 42-jarige Hagenaar aangehouden. Waarover dat onderzoek gaat, wil de politie nog niet bekend maken. De 640 hennepplanten en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen.

Robert Jan Stips komt naar de Cultuurschuur

Producer, componist, toetsenist en zanger Robert Jan Stips treedt binnenkort op in de Cultuurschuur in Monster. Stips maakte eind jaren zestig naam met de band Supersister. Later had hij een aantal grote hits met zijn band The Nits. Hij maakt nog altijd muziek. Op 10 december speelt hij in de Cultuurschuur in Monster.

'Drugsdouanier' Gerrit G. blijft vastzitten

Gerrit G uit 's-Gravenzande blijft voorlopig vastzitten. Hij wordt verdacht van drugssmokkel, corruptie, omkoping en witwassen van geld. Afgelopen weekend werd duidelijk dat G, terwijl hij in afwachting is van zijn proces, zich nog steeds bezig houdt met drugssmokkel. De rechter heeft gisteren besloten dat Gerrit G. vast blijft zitten.

Regionieuws

Vanmorgen bracht nieuwslezer Bas Booister ons op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio. Morgenochtend om 7.00 uur is er weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.