WOS
Archief

foto Sjoerd de Vos WOS Media

Zaterdagvoetbal: Naaldwijk wint weer; Maasdijk blijft in problemen

Naaldwijk is bezig aan een goede reeks en KMD verslikte zich hierin. De nummer twee verloor van Naaldwijk. Schipluiden won de derby tegen Maasdijk. De semi-derby tussen Verburch en Loosduinen leverde een overwinning op voor Loosduinen. MSV'71 won van een belangrijke wedstrijd van nummer vier PPSC.

Derde klasse B

De derby tussen KMD en Naaldwijk leverde een overwinning op voor de bezoekers uit Naaldwijk. KMD profiteerde dus niet van het puntverlies van koploper Die Haghe. De overwinning van Naaldwijk symboliseerde de opmars van de ploeg. Op wedstrijddag drie stond de ploeg op de twaalfde plaats en negen speelronden verder staat het op plaats vijf. KMD handhaaft zich voor de zesde keer op rij op plaats twee met drie punten achterstand op Die Haghe.

Schipluiden pakte drie belangrijke punten tegen Maasdijk. Op sportpark Keenenburg won de thuisploeg met 2-1. Na vier speelronden staat Schipluiden weer op plaats zes. Maasdijk blijft op de elfde plaats staan.

Loosduinen heeft door een 3-0 overwinning op Verburch aansluiting gevonden met de middenmoot. Loosduinen is bezig aan een goede reeks en werkte zich de laatste weken langzaam richting de middenmoot. Verburch lijkt uit vorm en is nu al vier wedstrijden op zoek naar een overwinning en is afgezakt naar plaats acht en dat is de laagste notering dit seizoen. Loosduinen gaat aan de leiding in de tweede periode met drie overwinningen en één nederlaag.

VELO veroverde weer drie punten. Het was wederom een doelpuntrijke wedstrijd aan de Noordweg. Opponent Quick Steps werd op een 4-2 nederlaag getrakteerd. Door de overwinning stijgt VELO twee plaatsen naar de vierde positie.

MVV'27 had op papier een makkelijke tegenstander, maar na 90 minuten spelen stond de Maaslandse ploeg met lege handen en had GDA de derde overwinning van het seizoen binnen. Op sportpark Madestein won GDA met 2-1. MVV'27 zakt drie plaatsen en is nu terug te vinden op plaats zeven.

Vierde klasse D

MSV'71 en Quintus beleefden een prima weekend. MSV'71 wist de belangrijke wedstrijd tegen PPSC met 2-0 te winnen. Quintus won aan de Leeuwerik met 12-2 van AGE/GGK. Door de overwinning van MSV'71 hebben beide regioploegen aansluiting gevonden met PPSC. De voorsprong van PPSC is nu nog twee punten. Nummer drie VOB heeft vijf punten voorsprong. Waarschijnlijk zullen de ploegen twee tot en met vier de nacompetitie gaan spelen.

Quintus en MSV'71 wisselen op basis van doelsaldo van plaats op ranglijst. Quintus staat vijfde en MSV'71 op plaats zes.