WOS
Archief

Danny Ploegaert

Vooruitblik zondagvoetbal: Den Hoorn blijft aan kop

Komende zondag kan Westlandia de tweede plaats behouden bij winst op Quick'20, treft VELO in FC Boshuizen een gelijkwaardige ploeg en behoudt Den Hoorn ook bij verlies op RKDEO de koppositie.

Derde divisie B

Westlandia treft in Quick'20 de nummer vijf van de ranglijst. Op sportpark De Hoge Bomen zal de thuisploeg proberen om de tweede plaats te behouden. Westlandia heeft als voordeel dat het thuis bijna niet te verslaan is. Van de voorgaande zeven wedstrijden won het zes keer. In de competitie is Westlandia alweer zeven wedstrijden ongeslagen. Quick'20 won drie keer een uitwedstrijd, verloor drie keer en speelde eenmaal gelijk.Eerste klasse B

VELO treft in FC Boshuizen een ploeg die drie punten meer heeft dan de Wateringse ploeg. Bij winst komt VELO gelijk met FC Boshuizen. VELO is reeds zeven wedstrijden op rij ongeslagen en heeft in ieder geval veel vertrouwen. FC Boshuizen presteert thuis wisselvallig. De Leidse ploeg won twee keer, speelde eenmaal gelijk en verloor twee keer.

Tweede klasse C

Den Hoorn gaat op bezoek bij RKDEO en behoudt in ieder geval de koppositie. Het verschil met nummer twee RVC'33 bedraagt vijf punten. Den Hoorn heeft de afgelopen vier wedstrijden geen doelpunt tegen gehad en is nog ongeslagen in de competitie.

Categorieen:
WateringenSport