WOS
Archief

Paul Vis 1

Vooruitblik zaalhandbal heren: DIOS dicht bij nacompetitie

Komend weekend kan DIOS een plaats in de nacompetitie veiligstellen bij winst op Sittardia 2, kan Quintus de eerste punten van het seizoen behalen tegen JMS/Hurry Up en gaat Westlandia op bezoek bij Oliveo in Pijnacker.

Bene-league

Koornneef/Quintus gaat op bezoek bij JMS/Hurry Up. De Drentse formatie zit in een periode waarin bepalende spelers blessures hebben en waarin alles op de Europacup wedstrijden van de afgelopen twee weken werd gezet. Quintus is nog steeds op zoek naar de eerste punten in dit seizoen.

Eerste divisie

DIOS kan voor de vierde keer in de historie deelname bewerkstelligen voor de nacompetitie. De ploeg uit Midden-Delfland zal dan in eigen huis moeten winnen van Sittardia 2. Het kan zijn dat DIOS op zaterdagavond al de tweede periodetitel wint en dat gebeurt indien BCF geen punt pakt tegen het derde team van Aalsmeer. Anders is winst noodzakelijk, wil DIOS het niet laten aankomen op het doelsaldo indien het gelijkspeelt.

De reserves van Koornneef/Quintus gaan op bezoek in sporthal De Fluit en treffen daar hekkensluiter EHC. Bij winst blijft Quintus in het spoor van de top drie.

Tweede divisie

Westlandia behaalde vorige week twee dure punten door een sterk collectief optreden. Oliveo is de volgende tegenstander en voor het moraal is het goed als Westlandia dit duel in Pijnacker kan winnen, zodat het aansluiting blijft houden met de middenmoot. Beide ploegen hebben evenveel punten.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus is de komende twee weekenden vrij en speelt pas weer op zondag 18 december tegen streekgenoot Hellas 3.