WOS
Archief

Valto

Vooruitblik zaalkorfbal: Valto zoekt eerste overwinning

Komende zaterdag hoopt Valto tegen Excelsior de eerste overwinning van het seizoen te pakken, gaat ONDO op bezoek bij hekkensluiter Kinderdijk en treft CKC Maassluis mede-koploper RWA.

Eerste klasse E

Valto heeft de voorgaande drie wedstrijden niet verloren en ook niet gewonnen. In Delft is Excelsior de tegenstander. Beide ploegen hebben drie punten. In deze zware poule zal het voor het moraal van Valto goed zijn als het de twee punten meeneemt naar De Lier. In ieder geval is Valto in de zaal nog ongeslagen.

Tweede klasse E

Dijkvogels heeft na de ruime nederlaag van afgelopen zaterdag tegen koploper Velocitas de volgende zware wedstrijd voor de boeg. De Maasdijkse ploeg ontvangt in eigen sporthal mede-koploper Futura.Tweede klasse G


ODO en ONDO kunnen hun puntenaantal gaan verdubbelen.

ODO gaat op bezoek bij sc Twist. De Vlaardingse ploeg incasseerde vorige week de eerste nederlaag tegen ONDO. ODO kan bij winst gelijk komen met sc Twist.

ONDO gaat op bezoek bij hekkensluiter Kinderdijk. In Alblasserdam treft ONDO een tegenstander met de slechtste defensie tot nu toe in deze klasse.

Tweede klasse H

CKC Maassluis treft mede-koploper RWA. Beide ploegen zijn nog zonder puntverlies. CKC Maassluis heeft als voordeel dat het de meest scorende ploeg is en het verdedigend beter doet dan de opponent.