Dames Quintus

Zaalhandbal: dames Quintus winnen weer van V&L

De dames van Virto/Quintus hebben de eerste wedstrijd in een tweeluik tegen Vlug en Lenig in winst omgezet. Voor de vijfde keer ontmoetten beide ploegen elkaar in competitieverband. Daarnaast speelden beide ploegen voor een plaats in de halve finale van de bekercompetitie. Alle wedstrijden werden door Quintus gewonnen.

In Geleen kon Quintus weer een overwinning bijschrijven. Gemakkelijk ging het de ploeg niet af. Na de eerste helft keek de Heulse ploeg tegen een 17-18 achterstand aan. In de tweede helft knokte de ploeg zich naar een 31-29 overwinning.

Volgende week is de return in Kwintsheul. De winnaar van de tweeluik eindigt als derde.

Koorneef W&S/Quintus heeft de kampioenscompetitie afgesloten met een nederlaag tegen Fiqas/Aalsmeer. In de Eekhouthal leidde de verliezend bekerfinalist halverwege de wedstrijd met 19-10. Na de pauze kwam Quintus nog dichtbij, maar Aalsmeer gaf de overwinning niet meer uit handen. De bezoekers vertrokken met een 28-26 overwinning naar Aalsmeer terug. Quintus eindigt als nummer zes in de kampioenscompetitie en gaat volgend seizoen Bene-League spelen.