Archief

Kevin kiest ludieke aanpak bami-klacht

De Naaldwijkse presentator Kevin Kouwenhoven trekt sinds vrijdag in de sociale media de aandacht met een op zich vervelende 'culinaire ervaring' . De reactie van de leverende supermarktketen mocht inmiddels al rekenen op honderden positieve reacties.

Hallo Albert Heijn,

In jullie Bami Goreng eigen merk kwam ik een nogal bijzondere verrassing tegen... ik schrok me de tandjes en heb inmiddels 3x mijn hele eigen gebit gecheckt, maar daar miste ik gelukkig niks! Nu is de vraag... wie dan wel? Het lijkt wel op een stuk kies, dus zeg mij alsjeblieft dat jullie op de afdeling 'Oosterse Gerechten' niet iemand hebben rondlopen die staat te werken als een boer met kiespijn! Als dat wel zo is moeten jullie die misschien even aan de tand voelen. (...)

En op die toer gaat Kevin nog een poosje door. Hij kreeg binnen het uur een reactie van ene Maureen van de supermarktketen:

Oeps daar schrik ik mij een tandje van.

Ik ga de kwaliteitsmanager mijn tanden laten zien, want deze kies-rijke bami had absoluut niet door onze kwaliteitscontrole mogen komen.

Onze bami kok zal in de toekomst lachen als een boer die kies-pijn heeft!

Alle gekheid op een stokje Kevin, ik zie dat jij de verpakking nog bewaard hebt en het stukje kies. Zou jij mij in een inbox je adresgegevens kunnen sturen?

Ik wil je graag een retourenvelop toesturen zodat jij de verpakking en de kies kunt toesturen.

Wij gaan hierop een onderzoek starten! In welke winkel heb jij deze kies-volle bami gekocht? Ik wil de winkel graag bellen om een leuke verrassing voor je klaar te zetten , en neeee dit is geen plastic kunstgebit ;-))

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen