Archief
Fred van der Ende

Fred van der Ende

Paar duizend euro opgehaald met benefietwedstrijd

De benefietwedstrijd tussen het damesvoetbalteam van SC Monster en een Westlands Sterrenteam heeft een paar duizend euro opgehaald. Alleen al de kaartverkoop leverde meer dan 1.100 euro op. Ook de baromzet en de inhoud van een fooienpot komen daar nog bij. Het exacte geldbedrag wordt later bekend gemaakt op WOS TV.

Op het terrein van SC Monster genoten zeker tweehonderd mensen van de voetbalwedstrijd, die door de dames van Monster met 3-1 werd gewonnen. Het Westlands Sterrenteam bestond onder meer uit Melissa Sneekes, de Miss Nederland van 2007. Ook politiewoordvoerder Cor Spruijt en sportwethouder Mohamed el Mokaddem stonden op het veld.

De opbrengt van de voetbalwedstrijd wordt gebruikt voor onderzoek naar kanker. De wedstrijd wordt tevens gezien als een opwarmertje voor de Westland Ride. In het weekend van 28 mei staat het Wilhelminaplein in Naaldwijk 24 uur per dag in het teken van het goede doel. Met onder meer een fietsevenement wordt geld ingezameld.

WOS Radio en TV doen dat weekend 24 uur non-stop verslag van de Westland Ride. In de glazen studio van WOS Media worden cheques bekend gemaakt, waaronder die van de voetbalwedstrijd. De eerste acties begonnen al in december, met het eten van erwtensoep voor een riant bedrag.