Archief
Dennis van Schie

Dennis van Schie

FC Utrecht op de hak genomen door Feyenoord-olifant in Maassluis

Een ludieke graffiti-oorlog tussen Feyenoord-supporters en FC Utrecht-aanhangers heeft nu ook Maassluis aangedaan. In de fietstunnel onder de A20 bij de Wipperskade wordt de FC Utrecht-kabouter flink te grazen genomen door Ollie de Feyenoord-olifant.

De tweestrijd tussen supporters van de voetbalclubs begon een paar weken geleden in Utrecht. In aanloop naar de bekerfinale van de clubs werd een FC Utrecht-kabouter vastgelegd met graffiti op een muurtje. Hij had de KNVB beker zijn hand.

Niet veel later dook in Rotterdam de Feyenoord-olifant op. Hij had de beker in zijn slurf. Sindsdien regent het graffiti tekeningen waarbij de twee clubs op de hak worden genomen. Die 'oorlog' is nu dus ook in Maassluis losgebarsten.

Op de tekening bij de Wipperskade laat Ollie een hoop stront achter op een kabouter. Ook is de Rotterdamse Euromast te zien met een KNVB beker in zijn hand. Het is nu de grote vraag wanneer de eerstvolgende tekening zal opduiken. De supporters hebben nog twee weken, want Feyenoord en FC Utrecht treffen elkaar op zondag 24 april in de bekerfinale.

Categorieen:
Maassluis Algemeen