WOS
Archief

SignBiblio

Trouwen op corsoboot Poeldijk

Stellen die op een bijzondere locatie willen trouwen, hebben de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven op het water tijdens het Varend Corso. De organisatie achter de corsoboot van Poeldijk zoekt vier stellen die tijdens het corso letterlijk in het huwelijksbootje willen stappen.

De organisatie loopt met dit plan vooruit op de mededeling van wethouder El Mokaddem in december, dat in Westland overal en altijd getrouwd kan worden. Hoewel de gemeenteraad het college vooralsnog terugfloot, verwacht de organisatie dat in het voorjaar een (positieve) beslissing wordt genomen. Mocht dat besluit er niet komen, dan wordt een ontheffing aangevraagd. Het officiële trouwmoment is overigens niet tijdens het varen, maar bij de start.

Gezocht wordt naar in elk geval één homo-koppel. Stelletjes die interesse hebben, kunnen zich tot zondag 3 april aanmelden via de website van corsoboot Poeldijk. De trouwerij is gratis en wordt voltrokken door een bekende Nederlander. Het Varend Corso wordt dit jaar gehouden op 5, 6 en 7 augustus.