Turkije eindstation ChallengeCup voor Virto Quintus

Virto/Quintus is uitgeschakeld in de kwartfinale van de Challenge Cup. In Kastamonu was de Turkse opponent voor de tweede keer dit weekend net te sterk voor de Heulse ploeg.

Kastamonu B Genclik SK speelde in de eerste helft een hogere balsnelheid en de thuisploeg was fysiek sterker. Quintus verweerde zich goed, maar kon niet voorkomen dat het met een 16-12 achterstand de kleedkamer op ging opzoeken.

Na de pauze bleef de thuisploeg de marge van vier doelpunten houden. Vier minuten voor tijd was de tussenstand 20-23 in het nadeel van Quintus. In de slotminuten kwam de overwinning van de Turkse ploeg niet meer in gevaar. De thuisploeg won met 25-23.

Scores: Daisy Hage 8, Tessa van Zijl 7, Delaila Amega 2, Cynthia Grift, 2, Tamara Haggerty 1, Britt van Steekelenburg 1, Sabine Vollebregt 1 en Anouk Zwinkels 1.