WOS
Archief

V&D Naaldwijk voorlopig dicht

De vestiging van V&D in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk blijft nog zeker anderhalve maand , net als de overige vestigingen in Nederland, gesloten. Dat hebben de curatoren van het failliete concern bekendgemaakt. Eerder werd bekend, dat de winkel alleen maandag en dinsdag gesloten zou zijn, vanwege inventarisatie van de winkelvoorraad.

Zelfs als winkelondernemer Roland Kahn later deze week alsnog een doorstart zou aankondigen, duurt het nog een hele tijd voor de winkels weer open kunnen, zegt een woordvoerder van V&D. Om de keten voort te zetten is het nodig om personeel weer opnieuw in dienst te nemen, zaken opnieuw te bevoorraden en de winkels enigszins opnieuw in te richten. Dat is volgens de woordvoerder niet iets wat in een paar dagen geregeld is.

Aanvankelijk zou er maandag al duidelijkheid komen over de toekomst van V&D, maar de curatoren hebben drie dagen uitstel aangevraagd. De curatoren en verhuurders zijn momenteel in onderhandeling met twee geïnteresseerde partijen. Uitkeringsinstantie UWV stopt dinsdag met de salarisbetaling van de medewerkers.

Categorieen:
NaaldwijkEconomie