Zondagvoetbal: Westlandia en VELO winnen

Westlandia en VELO wonnen beiden hun duel. Den Hoorn kwam niet verder dan een gelijkspel.

Westlandia heeft in Bussum een zeer moeizame zege geboekt. SDO werd in de slotfase nipt met 1-2 verslagen. De Naaldwijkers kwamen halverwege het tweede bedrijf op een 1-0 achterstand, maar binnen 3 minuten scoorde Westlandia twee treffers. Marko van der Knaap miste ook nog vanaf 11 meter.

VELO heeft een knappe zege behaald. SJC werd in Noordwijk met 1-2 verslagen. De Wateringers klommen hierdoor enkele plaatsen in de stand op de ranglijst en staan zelfs derde. Pascal Kouwenhoven en Michiel Draaisma waren verantwoordelijk voor de twee goals.

Den Hoorn heeft zondagmiddag een steek laten vallen. Op het kunstgrasveld kwam de ploeg uit Midden-Delfland niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen SEP. Den Hoorn staat nog wel aan kop, maar Concordia en Wippolder volgen op korte afstand. Overigens begon de wedstrijd een kwartier later, omdat de arbiter pas 5 minuten voor aanvang besloot dat het hoofdveld aan de Zuidhoornseweg onbespeelbaar was.