WOS
Archief

Paul Vis 1

Zaalhandbal: VELO verliest van Quintus

De dames van Veneco/VELO konden lang meekomen met streekgenoot Quintus, maar moesten toch het hoofd buigen voor de nummer twee van de ranglijst. Het derde herenteam van Quintus liet een punt liggen in strijd om de titel.

Dames

Eerste divisie

De streekderby tussen Veneco/VELO en de reserves van Virto/Quintus is gewonnen door de Heulse ploeg. Aan de Noordweg in Wateringen werden de toeschouwers verwend met 57 doelpunten. VELO kon de bezoekers in de eerste helft nog goed bijbenen. Quintus leidde halverwege met 13-11. Na de pauze liep de Heulse ploeg langzaam weg en won de wedstrijd met 32-25. Hierdoor werd een negatieve reeks van twee verliespartijen op rij doorbroken. Doordat Borhave haar wedstrijd won van Fiqas/Aalsmeer behoudt Quintus de drie punten achterstand op de koploper. VELO blijft hekkensluiter en kan volgende week degraderen na twee jaar in de eerste divisie aanwezig te zijn geweest. In Wateringen is dan Targos BEVO de tegenstander.

Heren

Hoofdklasse C

In strijd om de eerste plaats heeft het derde team van Quintus een punt laten liggen in de thuiswedstrijd tegen SOS Kwieksport. Mede-koploper HVV'70 profiteerde hiervan en pakte de volle bui in de topper tegen nummer drie DWS. In de Van der Voorthal was hete en spannende wedstrijd. Beide ploegen gingen gelijk op en de bezoekers leken met een 29-28 overwinning naar Den Haag terug te keren, maar Rob Vis dacht daar anders over. Tien seconden voor tijd gooide hij de gelijkmaker achter de Haagse doelman: 29-29.

Categorieen:
WateringenSport