WOS
Archief

Fred van der Ende

Aanmeldprocedure voor raadsvergadering Westland over asielzoekers

Wie komende dinsdagavond de gemeenteraadsvergadering in 's-Gravenzande wil bijwonen, dient zich maandag vóór het middaguur aan te melden bij de gemeente. Aanmelders krijgen vervolgens tijdig bericht of zij daadwerkelijk kunnen beschikken over een zitplaats.

Uit veiligheidsoverwegingen zullen er niet meer mensen worden toegelaten dan het aantal beschikbare zitplaatsen, zo heeft de gemeente donderdag bekendgemaakt. Toegang tot de raadsvergadering is alleen mogelijk op vertoon van een persoonlijke bevestigingsbrief en een geldig legitimatiebewijs.

De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en na het uitgeven van alle beschikbare zitplaatsen zal er verwezen worden naar de andere mogelijkheden om de raadsvergadering te volgen. Wie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden door een e-mail met voorletters, naam, adres en telefoonnummer te sturen naar info@gemeentewestland.nl of te bellen met 140174.

De raadsvergadering is overigens ook live te volgen via Gemeente Westland TV kanaal 68 (Caiway) of via de website van de gemeente Westland (http://webcast.nl/westland).

Al eerder werd bekendgemaakt, dat mensen die gebruik willen maken van het inspreekrecht, dit uiterlijk vrijdagmiddag 15.00 uur moeten melden bij de griffier van de gemeenteraad. Wie wil dinsdagavond wil demonstreren, moet zich op deze vrijdag al voor het middaguur aanmelden bij de gemeente.