WOS
Archief

Volleybal: Winst voor heren VELO en PQV

Alleen de heren-volleybalteams van VELO en PQV/Pijl Solutions wonnen dit weekend hun duel, de regionale damesteams kenden echter een teleurstellend weekend.

Dames

De dames van VELO hebben vrijdagavond opnieuw niet weten te winnen. De hekkensluiter in de promotieklasse C, dat slechts twee basisspeelsters over heeft van vorig seizoen, verloor nu met 1-3 van VCS. Degradatie is een kwestie van tijd. In de regionale tweede klasse J blijft PQV/Pijl Solutions voorlaatste. Het duel tegen middenmoter Punch 4 ging teleurstellend met 3-1 verloren. Monza verloor in de tweede klasse K het thuisduel tegen de reserves van PQV/Pijl Solutions met 1-3 en blijft achtste in de stand op de ranglijst.

Heren

De heren van VELO hebben de positie in de subtop van de landelijke tweede divisie weten te behouden. De Wateringers lieten zaterdagavond geen spaan heel van Spaarnestad, dat met een 4-0 nederlaag naar huis werd gestuurd. In de eerste klasse F was middenmoter Monza niet opgewassen tegen de nummer twee in de stand, Sky Jumpers. De vereniging uit Monster verloor met 1-3.

In de tweede klasse I wist PQV/Pijl Solutions de topper tegen Scarabee nipt te winnen. De Westlandse fusieclub was met 2-3 de meerdere en de koploper loopt door dit resultaat iets uit op de nummer twee van de ranglijst.