Archief

Excelsior M opent competitie met gelijkspel

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen leverde voor Excelsior Maassluis een gelijkspel op. Aan de Lavendelstraat bezorgde Stefan Kruithof, na een bizarre wedstrijd , de thuisploeg een verdiend punt. De tricolores moesten het zonder de geschorste Kevin Vink doen, zijn vervanger in de spits van Niels Redert.

DVS'33 opende al na een minuut de score en verdubbelde de score na ruim 19 minuten. Vlak voor de pauze wist Jesper Leerdam met een prima safe een strafschop van DSV'33 te keren en voorkwam daarmee dat de wedstrijd definitief op slot zat. In de blessuretijd van de eerste helft zag Redert zijn strafschop eveneens gekeerd worden.

Na de pauze werd de dienstdoende scheidsrechter vervangen door de vierde official. De leidsman had een zweepslag opgelopen. Na een klein oponthoud kon Excelsior Maassluis verder in de achtervolging. De nieuwe arbiter zond niet veel later Sefa Kurt en een bezoeker voortijdig naar de kleedkamer met een rode kaart. Via een scrimmage kwam Excelsior Maassluis toch dichterbij. Achmed Mendes Moreira gaf het laatste tikje. Stefan Kruithof scoorde de gelijkmaker via een prachtige vrije trap.

DVS'33 nam een kwartier voor tijd weer de leiding en leek op een overwinning af te stevenen. Kruithof dacht daar anders over een diep in blessuretijd scoorde hij wederom de gelijkmaker.

Karakteristieken:Excelsior Maassluis - DVS'33 3-3 (0-2)

Stefan Kruithof (2), Achmed Mendes Moreira

Bijzonderheden: Sefa Kurt (rood), Niels Redert mist penalty bij 0-2

Categorieen:
MaassluisAlgemeen