Archief

Voetbal: VELO wint eigen Windlust-toernooi

VELO heeft zondag het eigen Windlust-toernooi op haar naam geschreven. De beide selectie-elftallen van VELO, Olympia, Verburch en VCS namen aan het toernooi, dat voor de 25-ste keer werd gehouden, deel. Het eerste team van VELO won zondagmiddag met 4-0 van VCS, streekgenoot Verburch verloor met 2-1 van Olympia.

Quintus won zaterdag het NOVER Logistics-toernooi op het veld van Honselersdijk. Op basis van alle uitslagen van de eerste en tweede elftallen behaalde de club uit Kwintsheul de meeste punten, voor Naaldwijk, Maasdijk en Honselersdijk. FC 's-Gravenzande en Westlandia speelden voor de eerste maal om de Kester & Partners Accountancy bokaal. Jaarlijks zullen beide teams, in de aanloop naar het nieuwe seizoen, om deze bokaal spelen. Westlandia won de eerste editie met 3-1. De zaterdagtak van Westlandia won overigens het toernooi bij Semper Altius.

Komend weekend begint de competitie in de Topklasse, alle andere standaardteams hebben de komende twee weekenden nog bekerverplichtingen, begin september staat de eerste competitieronde op het programma..