Archief

Doorstart Koperen Kees krijgt vorm

De doorstart van theaterschool Koperen Kees begint steeds meer vorm te krijgen. De hoofdlocatie is voorlopig 'Loods 25' aan de 's-Gravenzandseweg 109a in Naaldwijk.

Het is de bedoeling om binnenkort op vier tot vijf locaties in het Westland theatercursussen te gaan verzorgen, van oriëntatielessen voor kleuters tot en met de theatergroep Buitengewoon, voor mensen met een verstandelijke beperking.

Er is onlangs uitvoerig overleg geweest tussen Westland Cultuurweb en het bestuur van Koperen Kees. Dat heeft er toegeleid dat Koperen Kees het uitvoeren van de buitenschoolse theaterlessen gegund heeft gekregen. Het bestuur van Koperen Kees en André de Vries, voorman van Welzijn E25, zijn overeengekomen om met ingang van 1 juli de directie namens Koperen Kees door hem te laten uitvoeren.

"In de komende twee weken gaan we starten met een wervings- en informatiecampagne rond de doorstart van Koperen Kees. Daarin zullen ook de definitieve locaties waar de lessen worden gegeven, bekendgemaakt worden", aldus De Vries.