Archief

Moeder zoekt baasje van hond die haar zoontje heeft gebeten

De moeder van de zesjarige Dimitri uit Maassluis, Inka Ankone, is op zoek de eigenaar van de hond die haar zoontje woensdagmiddag gebeten heeft. De eigenaar is na het ongeval weggelopen. Een vrouw die getuige was van het gebeuren heeft Dimitri thuis gebracht.

De jongen die met zijn broertje rond 12.30 uur door het Oleanderpark liep, werd uit het niets aangevallen door een herdershond. Daarbij liep hij diverse beetwonden op. Na een bezoek aan de dokter bleek het gelukkig voor Dimitri mee te vallen.

Op Facebook heeft Ankone een oproep geplaatst waarin ze vraagt aan mensen of ze een jongen van ongeveer 28 jaar kennen met een herdershond. Inmiddels heeft ze wel een idee wie de hond en het baasje zijn.

"Volgens mensen om me heen heeft mijn zoontje nog geluk gehad. Er zijn andere mensen en honden veel erger door deze hond aangevallen", aldus moeder Inka. Ze heeft op zaterdag een afspraak staan om aangifte te doen bij de politie.

Op de vraag of de aanval misschien is uitgelokt, stelt de moeder dat dit zeker niet het geval was: "De mevrouw die Dimitri thuis heeft gebracht was getuige van de gebeurtenis en heeft gezien dat de jongens niets hebben gedaan."

Categorieen:
MaassluisAlgemeen