Archief

Paris Hilton niet naar de Hoek door clausule in contract

Feestgangers in Hoek van Holland hoeven ook dit jaar niet te rekenen op een optreden van Paris Hilton. De steenrijke erfgename zou vorig jaar als dj naar de badplaats komen, maar zegde dat op het laatste moment af voor een lucratief optreden in Aziƫ. Het is niet gelukt om een nieuwe afspraak te maken, schrijft het Algemeen Dagblad.

Hilton beloofde de organisatie alsnog naar Hoek van Holland te komen, maar door een clausule in haar contract komt dat er niet van. Die clausule geeft haar de mogelijkheid om af te zeggen voor een optreden dat beter verdient. De organisatie wil dat de diva die schrapt, maar dat is niet mogelijk.

"Ik heb enorm gezichtsverlies geleden doordat zij het liet afweten", zegt organisator Hans Peitsman in de krant. "Daarom vind ik het vanzelfsprekend dat als wij een nieuwe datum prikken, ik de zekerheid dat ze komt." Peitsman hoefde uiteindelijk niet te betalen voor het afgezegde optreden, maar de groots opgezette marketingcampagne kostte wel veel geld en was dus voor niets.