Archief

Eitjes: Rapport Berenschot onvolledig en niet objectief

Voormalig wethouder Huub Eitjes is niet tevreden over het onderzoeksrapport dat bureau Berenschot heeft gemaakt over de rol van het college, hij zelf en het voormalig bestuur van Theater Koningshof. Dat liet hij dinsdagavond weten als inspreker bij de Maassluise gemeenteraad. Eitjes: "Ik heb te goeder trouw gehandeld."

Eitjes noemt het rapport onvolledig en niet honderd procent objectief. "Ik heb Berenschot duidelijk medegedeeld dat ik liever niet bij wilde dragen aan de discussies over Koningshof". Dat is volgens hem niet vermeld. "En waarom is er niet onderzocht wat de rol van de media was in dit proces?", vroeg hij zich hardop af.

Verder had Eitjes ook kritiek op onderzoeker Van der Mark. Zo vindt hij het raar dat het onderzoek niet op tijd af was en dat toezeggingen om hem te interviewen niet zijn nagekomen.

De VVD'er liet weten dit hele dossier erg te vinden voor Maassluis. Ook zijn eigen fouten spijten hem zeer. Eitjes: "Ik hoop dat Maassluis hier sterker uitkomt. Dat verdient de stad."

Categorieen:
Maassluis Algemeen