Archief

Badmintoncoach Slaats keert terug bij VELO

Ciraar Slaats komt na één seizoen van afwezigheid terug bij Van Zundert/VELO. Dit is zondag door VELO bevestigd. Het VELO-bestuur ziet Slaats als beste coach in de geschiedenis van de club en is verheugd over zijn terugkeer met ingang van het nieuwe seizoen.

Slaats, die in 2013 nog werd verkozen als beste badmintoncoach van het jaar, vertrok begin dit seizoen plotseling bij de Wateringse club vanwege enkele meningsverschillen tussen hem en het bestuur. Hij keert terug als trainer/coach van de seniorenselectie. Hij zal wekelijks meerdere trainingen voor verschillende trainingsgroepen gaan verzorgen, alsmede de wedstrijdcoaching. Het begeleiden van talentvolle spelers krijgt bijzondere aandacht. Binnen enkele weken wordt meer duidelijk gemaakt over de exacte werkzaamheden van Slaats.

Van Zundert VELO heeft hiermee een belangrijke positie binnen het nieuwe technische beleid ingevuld. Vanaf het seizoen 2015/2016 staat het bouwen aan een nieuw kampioensteam en de ontwikkeling van de talentvolle jeugd)pelers centraal binnen de badmintonclub. De komende weken volgen gesprekken met zowel trainers als spelers om het verdere technische kader te completeren.

Categorieen:
Wateringen Algemeen