Van Marrewijk opnieuw winnaar Wollebrandcross

Sjoerd van Marrewijk heeft opnieuw de Wollebrandcross gewonnen. De Heulenaar bleek na drie ronden net iets sterker dan Maarten Bakker uit 's-Gravenzande. Bij de vrouwen won Nienke Bakker uit Amsterdam, met de Naaldwijkse Ramona Thoen op de tweede plaats.

Het bleek de wedstrijddeelnemers niet duidelijk te zijn, dat zij drie ronden van 3,2 kilometer moesten lopen. Maarten Bakker bereikte na twee omlopen als eerste de finish en dacht dat de klus erop zat. Nadat hem was verteld, dat er nog een ronde te gaan was, pakte hij de draad weer op. Hoewel hij nog met voorsprong begon, moest Bakker toch toestaan, dat Van Marrewijk zijn tweede opeenvolgende zege boekte.

Bij de jeugd tot en met 12 jaar gingen de overwinningen naar atleten van Olympus '70. Frank van den Enden won bij de jongens en Anna Lusthof was het snelste meisje.