Archief

Tafeltennisvereniging Maasland in problemen

Tafeltennisvereniging Smashing Maasland zit in de problemen. De sinds 1968 bestaande club heeft een tekort aan leden. Als er niet snel aanwas komt, is het wellicht over en sluiten voor de Smashers.

Secretaris Frank Vogels laat aan WOS Media weten, dat er momenteel nog maar zeven leden overgebleven zijn. In de hoogtijdagen in de jaren tachtig waren dat er 28. De afname komt door onder meer verhuizingen en blessures. "Met de contributie verwachten we het nog twee jaar vol te houden", aldus Vogels.

De afname is een probleem dat vooral de laatste tien jaar speelt. Vogels ziet in de gehele sport een ledenafname en verenigingen verdwijnen. "Grote clubs die vroeger 250 leden hadden, hebben er nu nog minder dan 100."

Smashing heeft in het verleden op meerdere manieren geprobeerd nieuwe leden te krijgen. Onder meer door te flyeren en met het plaatsen van een stand tijdens de Koninginnedagviering. Dat leverde echter vrijwel niets op. De vereniging traint elke donderdagavond om 20.00 uur in sporthal De Hofstede in Maasland.

Categorieen:
Maasland Algemeen