Archief

Zondagvoetbal: Westlandia en VELO winnen

Hoofdklasse A

Westlandia heeft drie punten aan het totaal toegevoegd. Op sportpark De Hoge Bomen won de Naaldwijkse ploeg met 2-1 van De Zouaven. Westlandia is terug te vinden op een zesde plaats. Marko van der Knaap werd gehuldigd voor het spelen van zijn 500ste wedstrijd voor de hoofdklasser.

Eerste klasse B

VELO heeft goede zaken gedaan in de onderste helft van de ranglijst. Van de onderste acht ploegen wist VELO alleen de overwinning te pakken, de overige ploegen verloren of kwamen niet in actie. Op het veld van Olympia werd een zwaar bevochten 3-2 overwinning geboekt. Hierdoor liep VELO verder weg van de onderste regionen. Door de overwinning heeft VELO nog steeds kans op het behalen van de tweede periode. De Wateringers staan samen met Poortugaal en RKAVV aan kop.

Tweede klasse C

Den Hoorn heeft het moeilijk als promovendus. Op eigen veld kon Den Hoorn een snel verkregen 2-0 voorsprong tegen Concordia niet als driepunter over de eindstreep brengen. Beide ploegen sloten uiteindelijk af met een 3-3 gelijkspel. Den Hoorn staat op een achtste plaats en heeft twee punten voorsprong op de eerste p/d plaats.

Schipluiden ontving op sportpark Keenenburg TAC'90. De ploeg uit Midden-Delfland maakte het de Haagse ploeg knap lastig. TAC'90 stapte met een 2-1 overwinning het veld af en zag zich later terug als lijstaanvoerder. Schipluiden staat op een elfde plaats.

Karakteristieken:



Westlandia - De Zouaven 2-1 (0-1)

Steven Olsthoorn, Jeroen Spruijt

Bijz: Marko van der Knaap speelde 500-ste duel


Velo - Olympia 3-2 (2-0)

Michiel Draaisma (2), Dennis van Tricht

Duel werd in Gouda afgewerkt


Den Hoorn - Concordia 3-3 (2-1)

Donny Slot, Stef Klejweg, Jeffrey van de Berg

Schipluiden - Tac'90 1-2 (0-0)

Rick Burgering