Archief

Volleybal: heren VELO rukken steeds meer op

Heren, tweede divisie C

De heren van VELO hebben prima zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De ploeg uit Wateringen won het uitduel tegen naaste concurrent NVC met 3-1 en stijgt hiermee naar de achtste plaats. VELO neemt de laatste weken steeds meer afstand van de 'rode streep'.

Heren, eerste klasse F

Beide regioploegen kregen in deze speelronde een flink pak slaag. Monza verloor met 4-0 van het derde team van Kalinko, terwijl PQV Pijl Solutions niet was opgewassen tegen Leython 3, ook hier werd het 4-0. Beide ploegen zijn nog lang niet veilig in de strijd tegen degradatie.

Dames, promotieklasse C

De dames van VELO hebben dit weekend geen fout gemaakt tegen hekkensluiter Kalinko 2. De formatie uit Wateringen kwam geen moment echt in gevaar en won met 3-1. VELO staat stevig op de vierde plaats, maar het gat naar koploper DVC is veel te groot.

Dames, tweede klasse K

Monza heeft de wedstrijd om de tweede plaats in deze poule niet in winst kunnen omzetten. In de subtopper tegen het vijfde team van Kratos '08 verloor de ploeg uit Monster met 3-1 en staat na deze nederlaag slechts vijfde. PQV Pijl Solutions was volledig kansloos tegen subtopper VV Haaglanden 4, het werd een 4-0 nederlaag. PQV strijdt nog volop tegen degradatie.