Archief

Nieuwe editie Westlandse Kunstbazaar

Eind april wordt in Wateringen opnieuw een Kunstbazaar gehouden, de Westlandse prijs voor beeldende kunst. Er is plaats voor in totaal 45 deelnemers; alle beeldende kunstdisciplines komen in aanmerking.

Deelnemers dienen op vrijdag 24 april twee van hun beste werken mee te nemen naar het Westlands Popcentrum Nederland 3. Meedoen aan de Kunstbazaar kan in één van de volgende categorieën: Professioneel, Amateur of Jong talent. Binnen elke categorie is plaats voor 15 kandidaten. Er is niet alleen een beoordeling door een jury, want deelnemers maken ook kans op uitverkiezing tot publieksfavoriet. De hoofdprijs is vijf weekeinden exposeren (in 2016) in Kunsthuis 18 in Naaldwijk.

Kunstenaars die mee willen doen, moeten zich vóór 4 april aanmelden via het e-mailadres kunstbazaar@gmail.com of direct via het inschrijfformulier dat te vinden is op www.nederland3.nl. Hier staat tevens meer informatie over de drie categorieën en voorwaarden van deelname (deze is gratis).

Wie wil weten wat het winnen van de Kunstbazaar inhoudt, kan de komende weekeinden een kijkje nemen bij de winnaars van vorig jaar: Gerard Jakobs, Thérèse Jeunhomme en Dennis van den Dool, die tot en met 8 februari exposeren in Kunsthuis18.