Archief

Basketbal: prima zaken dames Green Eagles

De dames van Green Eagles hebben zaterdagavond prima zaken gedaan in de promotiedivisie. De ploeg uit Maassluis versloeg in een spannend thuisduel Cangaroes met 54-50. Door dit resultaat behoudt Green Eagles de aansluiting met de middenmoot.

De heren van Green Eagles kwamen, eveneens in een thuiswedsrijd, te kort tegen subtopper SVO De Meern. De thuisploeg verloor in de Wethouder Smithal in Maassluis kansloos met 66-81. Green Eagles strijdt in de tweede divisie C nog volop tegen degradatie, maar krijgt alle concurrenten nog in een onderling duel en heeft dus alles in eigen hand.

Westland Stars dames 1 is het nieuwe jaar begonnen met een verliespartij. De basketbalsters verloren met 47-35 van BV Oegstgeest. Zowel BV Oegstgeest als Westland Stars heeft dit seizoen één winst geboekt in de tweede klasse. Het doelsaldo van de Stars was echter gunstiger dan BV Oegstgeest, zodat laatstgenoemde lange tijd hekkensluiter was in de tweede klasse. Door het verlies van zaterdag zijn de rollen nu omgedraaid.