Archief

HVW-voorzitter Halverhout gaat afzwaaien

Wim Halverhout zwaait na dit seizoen af als voorzitter van Hockey Vereniging Westland (HVW). Hij bekleedde die functie zes jaar. Halverhout stopt mede omdat hij een nieuwe functie bij zijn werkgever Rabobank Westland bekleedt.

"Na zes jaar vind ik het heel belangrijk dat er een opvolger komt", aldus Halverhout tegen WOS Media. "Ik heb de functie met ontzettend veel plezier vervuld, maar ben ervan overtuigd dat een nieuwe man of vrouw de club wel weer in een volgende fase kan brengen."

Halverhout zegt de afgelopen zes jaar veel bereikt te hebben. Zo is er een nieuw clubhuis gekomen en heeft de vereniging één water- en één semiwaterveld gekregen. Ook is er een flinke ledengroei geweest.

De voorzitter ziet nog wel verbeteringen. Zo hoopt hij dat er een vierde veld bijkomt. Ook wil hij meer samenwerken met de sportverenigingen op sportpark De Hoge Bomen en wellicht ook met naburige hockeyverenigingen.

Halverhout blijft in principe aan tot eind dit seizoen. "Indien er in een eerder stadium een geschikte kandidaat gevonden wordt die ook eerder wil starten, dan zal ik uiteraard eerder plaats maken."

Categorieen:
Westland Algemeen