Archief

Westlandse sportkrant van de drukpers

Het nieuwe weekblad 'Westland Sport' wordt woensdag in de regio verspreid. Oogmerk van deze krant - een bijlage van Groot Westland - is, dat alle sportverenigingen in Westland gegarandeerd aandacht krijgen.

In Westland Sport krijgt elke vereniging een halve pagina tot haar beschikking. Daarin is ruimte tot een vooruitblik op de komende speelronde, maar ook om andere bij de club spelende zaken uit te lichten. Overigens hebben de clubs grote vrijheid bij het invullen van hun deel, dat door de eigen PR-vrijwilligers wordt gevuld.

Verder bevat de krant algemeen sportnieuws uit de regio en krijgt ook WOS Media vanaf komende week een eigen gedeelte. Op de pagina van de WOS is onder meer te zien, welke verslaggevers waar langs de lijn zitten en welke sporter te zien is in het programma Sportprofiel.

Westland Sport is een initiatief van de Westlandse journalist en tv-maker Arthur Zuijderwijk. Er komt eerst een proefperiode van dertien edities. Daarna wordt bij de evaluatie besloten of het initiatief wordt voortgezet. Aan de eerste editie is meegewerkt door zo'n vijftien sportverenigingen.

Categorieen:
Westland Algemeen