CKC Maassluis naar halve finale Korfbal Cup

CKC Maassluis heeft zich maandagavond gekwalificeerd voor de halve finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup. De ploeg van trainer Tom Tesselaar zegevierde in Vlaardingen door Oranje Nassau met 15-20 te verslaan.

De Maassluizers begonnen redelijk aan de wedstrijd, maar Oranje Nassau kwam even voor het rustsignaal beter in de wedstrijd te zitten. CKC Maassluis ging met een 8-11 voorsprong pauzeren.

Na de rust waren de eerste tien minuten voor de Vlaardingers, die zelfs op een 14-13 voorsprong kwamen. Uiteindelijk trok CKC Maassluis deze kwartfinale nog naar zich toe en won het met vijf doelpunten verschil. Tjerk Bloem was met zeven treffers de topscorer bij CKC Maassluis.

De volgende tegenstander van CKC Maassluis in de Zuid-Holland Korfbal Cup is nog niet bekend.