Archief

Overal schades door storm

Ook in onze regio doen zich op allerlei plaatsen stormschades voor.

In Maassluis is een auto op de Reigerstraat beschadigd door een omgevallen boom. Hoeveel schade de auto heeft is nog onbekend.

Er worden schades gemeld aan woningen aan de Geestweg in Naaldwijk en aan de Heenweg in 's-Gravenzande. Op de Staelduinlaan in 's-Gravenzande is een boom geknapt en ook op de Zijlweg in De Lier is schade door een boom.

Rond half elf ontstond er dak/gevelschade aan een pand aan het Van Tijnplein in het centrum van Naaldwijk. Ruim een kwartier later een melding van schade aan een hek/bord/steiger aan de Woutersweg in 's-Gravenzande en ook op de Johan Evertsenlaan in Maassluis.

Bij de wegwerkzaamheden aan de Burgemeester Van Doornlaan in De Lier heeft een omgewaaid mobiel stoplicht enige tijd voor verkeershinder gezorgd.

Aan de Kemphaan in Kwintsheul zijn enkele schuttingen weggewaaid en even verderop, aan de Leeuwerik, kwam de hoogwerker van de brandweer in actie voor een loszittende kap op een schoorsteen.

Om 12.45 uur melding van schade in de Maassluise Van der Horststraat. Daar waren twee ruiten in een dakkapel door de storm vernield. De brandweer maakte de boel dicht.Kort daarna melding van stormschade door een boom aan de Veilingweg in De Lier.

De volgende zaak betrof winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Daar is tegen 13.30 uur de hoogwerker naartoe gestuurd wegens loszittende verlichting boven de fietsenstalling.