Archief

Zaalhandbal heren: DIOS verliest topper

Eerste divisie

DIOS heeft een kater overgehouden aan het treffen tegen WHC. Beide ploegen stonden samen met HARO Rotterdam gedeeld tweede achter koploper Handbal Venlo. Na een spannende wedstrijd in de eigen Ballonhal bleef DIOS met nul punten achter en zag WHC met twee punten richting Loosduinen vertrekken.

De thuisploeg leidde halverwege met 11-9. In de tweede helft kreeg DIOS moeite met het afronden. Dit kwam mede door het goede keepen van Stefan Stapper bij WHC. De bezoekers wonnen de wedstrijd met 24-22 en blijven in het spoor van koploper Handbal Venlo. WHC heeft vier punten achterstand. DIOS leed de tweede nederlaag op rij en staat nu gedeeld derde met HARO Rotterdam en de reserves van Fiqas/Aalsmeer, die al vier wedstrijden op rij wisten te winnen. Frank Snelder was met zeven treffer topscorer bij DIOS.

Door het wisselend resultaat in de afgelopen periode moet DIOS de derde periode aan zich voorbij laten gaan. Plaatsing voor de nacompetitie kan dan alleen nog door winst van de vierde periode of als vervangende periodekampioen van de kampioen.

Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen Lagerhuis Mill/MHV'81, waar geen hars gebruikt mag worden.

Categorieen:
Algemeen