Archief

Zaalhandbal heren: zwaar verlies reserves Quintus

Eerste divisie

De reserves van Koornneef/Quintus hebben het degradatieduel tegen de reserves van Kras/Volendam ruimschoots verloren. Voorafgaand aan het duel had Volendam een voordelige marge van drie punten. Na de 40-25 overwinning wist Volendam de marge te vergroten naar vijf punten. De Volendamse ploeg lijkt nu in veilige haven te zijn. Het kwakkelende Quintus zal de resterende negen wedstrijden alle zeilen bij moeten gaan zetten om niet te degraderen.

De Heulse ploeg zal met Gemini (een punt achterstand) en Atomium'61 (twee punten achterstand) gaan uitmaken welke twee ploegen gaan degraderen uit de eerste divisie. Het kan zo zijn dat de voorlaatste wedstrijd beslissend is voor handhaving of degradatie. Gemini komt dan op bezoek in de Van der Voorthal.

In sporthal Opperdam in Volendam kreeg Quintus geen voet aan de grond tegen het veel betere Volendam. De thuisploeg leidde bij rust met 22-15. Uiteindelijk verloor Quintus de tiende wedstrijd op rij met 40-25. Mark van Vliet scoorde zeven treffers en werd daarmee topscorer.

Categorieen:
Algemeen