Archief

Dierenasiel heeft snel drie ton nodig

Dierenasiel 't Julialaantje in Rijswijk moet voor eind juni drie ton weten op te halen om te voorkomen dat het moet worden gesloten. Het asiel vangt ook in Westland gevonden katten en honden op. De gemeentes Rijswijk, Delft, Westland en Pijnacker-Nootdorp hebben laten weten geen geld te hebben voor nieuwbouw van het in slechte staat verkerende asiel, maar willen wel helpen bij fondswerving voor renovatie.

Het is al jarenlang duidelijk dat het verouderde pand van 't Julialaantje vervangen moet worden, maar voor een grootschalige renovatie komt het asiel drie ton te kort. Als het bestuur het komende halfjaar er in slaagt om dat bedrag binnen te halen, zijn de genoemde gemeentes bereid om de kosten van de jaarlijkse erfpacht voor hun rekening te nemen.

't Julialaantje is een klein asiel met slechts zes betaalde krachten, de rest van team inclusief het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Doneren is direct mogelijk via de website asieljulialaantje.nl/donatie of door geld over te maken naar NL71 INGB 0003113509.

Categorieen:
Westland Algemeen