Archief

Politie zoekt begin-getuigen van brand

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het begin van de brand op het bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk. Daar stond op nieuwjaarsmiddag het complex van ijzerwarenhandel Gardien in lichterlaaie.

Mensen die rond het tijdstip van half drie op het bedrijventerrein aanwezig waren en informatie kunnen geven, worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

Ruim een jaar geleden is er een poging tot brandstichting geweest bij de eveneens aan de Slotenmakerstraat gelegen vestiging van Stone Concepts. Spraakmakende camerabeelden daarvan zijn begin januari 2014 uitgezonden in WOS Alert.

De brandweer heeft de brand bij Gardien onder controle, maar was aan het begin van de avond nog druk bezig met nablussen. Direct na de aankomst van de eerste blusploegen rond half drie concentreerde de brandweer zich mede op het weghalen van de aanzienlijke hoeveelheid vuurwerk die in het pand was opgeslagen. Vooral die aanwezigheid leidde er toe, dat het publiek een grote afstand in acht moest nemen.



Er zijn bij de brand geen slachtoffers gevallen, aldus de brandweer.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen