Archief

Zondagvoetbal: alleen Den Hoorn verliest

Hoofdklasse A

Westlandia heeft drie punten overgehouden aan het bezoek aan De Dijk. Op sportpark Schellingwoude won de Naaldwijkse ploeg met 4-1. Westlandia leidde met 2-0 waarna de thuisploeg terug kwam tot 2-1. Invaller Angelo Groen maakte in blessure eind aan alle onzekerheid een eind door de laatste treffers van de wedstrijd te scoren. Westlandia is terug te vinden op een vijfde plaats.

Eerste klasse B

VELO heeft aan het degradatieduel tegen HMSH drie punten overgehouden. Aan de Noordweg won de Wateringse ploeg met 4-0. De wedstrijd werd in de eerste helft stilgelegd vanwege onweer. VELO staat nu op een tiende plaats en kan volgende week tegen nummer elf GDA goede zaken doen. VELO kan bij winst verder weglopen van de onderste vier ploegen.

Tweede klasse C

Den Hoorn leek in de slotfase alsnog een punt over te houden aan het duel tegen GSC Esdo. Den Hoorn had net gelijk gemaakt en zag niet veel later GSC Esdo de wedstrijd alsnog beslissen middels een strafschop. Door de 3-2 nederlaag staat Den Hoorn op een zesde plaats.

Schipluiden behaalde de tweede overwinning op rij. Tegen het Haagse BMT won de ploeg uit Midden-Delfland met 3-0. Door deze overwinning komt Schipluiden in punten gelijk met BMT. Schipluiden staat gedeeld achtste samen met BMT en FC Lisse. De achterstand op dorpsgenoot Den Hoorn bedraagt maar drie punten.

Karakteristieken

De Dijk-Westlandia 1-4 (0-1)


Steven Olsthoorn (p), Mike Brouwer, Angelo Groen (2)

VELO-HMSH 4-0 (2-0)

Benjamin El Amrani, Michiel Draaisma (2), Roderick Meinema

GSC ESDO-Den Hoorn 3-2 (1-0)

Donny Slot, Dominique da Cruz

Rood: Bob Janmaat


BMT-Schipluiden 0-3 (0-2)

Dennis Rijnsburger (2), Sjoerd Boks