Archief

'Verontruste' KMD-leden boden bestuur taart aan

Het bestuur van voetbalvereniging KMD uit Wateringen heeft onlangs van een aantal 'verontruste' leden van de club een taart aangeboden gekregen, zo is deze week naar buiten gekomen. Deze leden plaatsten op de taart het logo van dorpsgenoot VELO.

De KMD-leden boden deze taart aan tijdens een met spanning tegemoet geziene ledenvergadering van twee weken terug. De betrokken leden maakten zich zorgen over het in hun ogen steeds grotere aantal spelers van buitenaf in de selectie. De kou tussen het bestuur en deze leden is inmiddels uit de lucht.

Een aantal weken geleden schreven deze KMD'ers een brief aan het bestuur van de club. Zij maakten in die brief duidelijk, dat zij het maar niets vonden dat er in de laatste jaren veel spelers van andere clubs naar KMD zijn gekomen, waardoor de jeugd weinig kansen in het eerste elftal zou krijgen.

Eerder vandaag schreef WOS Media, dat deze taart was aangeboden naar aanleiding van de jongste competitiewedstrijd tussen KMD en Honselersdijk. Dit was onjuist.