Archief

Genomineerden Sportploeg Westland 2014

De genomineerden voor de onderscheiding 'Sportploeg van het jaar 2014' van de gemeente Westland zijn bekend. De strijd zal gaan tussen het eerste team van Velo Badminton, de estafetteploeg van ZV Westland en het acrogymduo Cimberly van Grund-van Zuthem en Renate Koopman.

De badmintonners van Velo werden dit seizoen landskampioen en wonnen ook nog eens de supercup tegen bekerwinnaar Amersfoort.

Zwemvereniging Westland werd tijdens de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2014 korte baan in Zwolle eerste in de categorie damesestafette in de leeftijdscategorie van 40 tot 50 jaar.

Renate en Cimberly behaalden op het KNGU Fantastic Gymnastic evenement de eerste plaats en mochten zich Nederlands Kampioen A senior 2014 noemen.

De winnaars van de sportprijzen zullen op donderdag 18 december bekend gemaakt worden tijdens het Westlands Sportgala in het Quintus complex in Kwintsheul. In de komende weken zal nog duidelijk worden wie de genomineerde sporttalenten, sportvrouwen en sportmannen van 2014 zijn.

Vanaf komende vrijdag 19.00 uur tot maandagavond 19.00 uur zijn de genomineerde sportploegen te zien op WOS TV.

Categorieen:
Westland Algemeen